De nieuwste attracties van Tilburgse Kermis

Heb jij er ook al zo zin om te zwieren en te zwaaien in de attracties van de Tilburgse Kermis van 2019 ? Wij weten al enkele attracties die dit jaar de Tilburgse kermis niet zullen overslaan! Dan kun jij alvast beginnen met sparen voor de ritkaartjes van deze attracties.   

Sky Club (Fotobron Website reuzenrad.nl Lamberink
Sky Club (Fotobron: Website reuzenrad.nl Lamberink

Reuzenrad: Sky Club

Geen kermis zonder reuzenrad natuurlijk ! Na een jaar van afwezigheid kun je in 2019 weer gelukkig een ritje maken in een reuzenrad op de Tilburgse kermis. Op 38 meter kan je genieten van de mooie Skyline van Tilburg.

Around the World XXL
Around the World XXL (Fotobron: facebookpagina: Around the World XXL)

Around the World XXL

Hou jij van attracties die de hoogte ingaan ? Dan is de Around the World XXL misschien wel iets voor jou. Als je instapt in deze zweefmolen maak je een ritje op maar liefst 80 METER hoogte. Hopelijk heb jij geen hoogtevrees

Laserpix (Fotobron Facebookpagina Laserpix
Laserpix (Fotobron Facebookpagina Laserpix)

LaserPIX

Hou jij liever beide benen op de grond? Dan kun je een ritje maken in de LaserPIX. Tijdens een ritje in deze attractie kun al schietend met een laser schieten op diverse bewegende doelen. De attractie is helemaal in een Game thema. Je komt figuren als Mario Bros, Pachman en Donkey Kong zeker Tegen. Zet jij de hoogste score van je vrienden neer ?

Beachclub (Fotobron Facebookpagina De Tilburgse Kermis
Beachclub (Fotobron Facebookpagina De Tilburgse Kermis

Beach Club

Ben je even helemaal uitgedraaid dan kan in 2019 lekker chillen in de Beach Club. Op de kop van de Heuvel komt kom je helemaal op adem met Tropisch muziekje en een verkoelend drankje zittend aan een van de Beach Barretjes. Of ga jij voor een een van de ligstoelen die ook bij de beachclub zijn te vinden

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: