Blauwe zondag update deelnemers

Deelnemers update 2014

Van plan om naar Blauwe zondag 2014 te komen ? In deze update lees je de laatste deelnemers informatie over Blauwe zondag !

De Opening

De opening van Blauwe zondag is verplaatst van 12:45 tot 13:00 naar 13:00 tot 13:15. Dit is gedaan wegens aanpassingen in de podium planning op het piusplein

Met de auto naar Tilburg  

Voor de mensen die met de auto komen is de Knegtel(Gasthuisring 60, 5041 DT Tilburg) de best gelegen parkeer garage om uw auto te parkeren. U kun zich dan aansluiten bij de groep op NS Station.

Knegtel ligt tegen het station aan en  5 min lopen naar het station. Ook is er een mogelijkheid in de stad te parkeren in een van de garages en kun u zich aansluiten op het Piusplein

Meer over bereikbaarheid check de website  www.detilburgsekermis.nl en dan in het menu bereikbaarheid

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de verkeerssituatie op- en rondom de kermis willen we u adviseren om naar KermisFM(105.9 FM) te luisteren.

Openbaar vervoer

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen zullen er vrijwilligers aanwezig zijn op het station tussen 11:30 en 12:15 en zijn te herkennen zijn aan oranje vesten van het autisme fonds. Deze vrijwilligers zullen met jullie naar het KermisFM-plein lopen.

Weer

Houd voor Blauwe Zondag goed de weersverwachting in de gaten. Het wordt zoals het er nu voorstaat een warme dag dus zorg voor genoeg water!!

Tot slot willen wij u bedanken voor de aanmelding en hopelijk gaan we samen er een super dag van maken!

Met vriendelijke groet,

Crew Blauwe Zondag

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: