Organisatie Blauwe Zondag

Blauwe Zondag is een dag speciaal voor mensen die van de kermis houden, maar niet alle prikkels die een ‘normale’ kermis met zich mee brengt als minder prettig ervaren. Blauwe Zondag biedt een prikkelarme kermis zonder geluid en licht prikkels tijdens de eerste zondag van de Tilburgse kermis (12:00 tot 14:00uur). Blauwe Zondag is een samenwerking tussen: Organisatie Blauwe Zondag Gijs Franken en  Gemeente Tilburg  Blauwe Zondag is als organisatie aangesloten bij de coalitie Vanuit Autisme Bekeken

Blauwe Zondag bestaat uit de volgende samenwerkingspartners:

Organisatie Blauwe Zondag Gijs Franken

Gemeente Tilburg

Logo

Het logo van Blauwe Zondag is aangeboden door Els Franken van Nobody ELSe

Aansprakelijkheid

Organisatie Blauwe Zondag  en Gemeente Tilburg kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor direct of indirecte schade die de deelnemer lijdt door deelname aan activiteiten die worden georganiseerd onder de naam Blauwe Zondag.

Foto’s film 

Blauwe Zondag kan niet voorkomen dat u op druk, op foto, film, video e.d. komt dit heeft te maken met het feit dat Blauwe zondag plaats vindt op een openbare kermis.

Partners

Om Blauwe Zondag ieder jaar weer te kunnen organiseren, krijgen we hulp van verschillende partners:

Gemeente Tilburg

Nobody ELSe

EHBO Tilburgse kermis

Alle exploitanten en horecaondernemers

En natuurlijk en voornamelijk jullie: de bezoekers van Blauwe Zondag die iedere keer weer de Blauwe Zondag bezoeken. Op 19 juli 2020 ben je weer van harte welkom. En vieren we de kermis net iets rustiger. Via FacebookTwitterInstagram, én deze website blijf je op de hoogte.

Tot Blauwe Zondag 2020!

%d bloggers liken dit: