[Persbericht] BZ vernieuwt website

Persbericht Tilburg, 24 Maart 2015

Blauwe Zondag vernieuwt website

Afgelopen weken heeft de website van Blauwe Zondag een ware metamorfose ondergaan. Hiermee willen we aan de groeiende vraag van onze deelnemers blijven voldoen.

Kermis voor iedereen

“Voor ons, als organisatie van Blauwe Zondag, moet een kermis voor iedereen zijn. Daarom hebben we de afgelopen jaren onderzocht wat onze doelgroep (mensen met autisme) nodig heeft om de Tilburgse kermis op een prettige manier te kunnen bezoeken. Door op de website meer informatie te plaatsen over wat mensen van de attracties kunnen verwachten, hopen we beter te voldoen aan de wensen van onze deelnemers, ,aldus Gijs Franken organisator van Blauwe Zondag 2015.

Attracties

In de afgelopen weken hebben we de 220 attracties van de Tilburgse kermis aan de hand van de verpachtingslijst van de gemeente op hun plek geplaatst. Deze is onder voorbehoud van wijzigingen nu dus al te zien op onze website. Hierbij hebben we de attracties gerangschikt op plein en categorie. Ook hebben we van zoveel mogelijke attracties foto’s toegevoegd. En, indien beschikbaar ook filmpjes van de attractie geplaatst. Voor de editie van 2015 willen we gaan onderzoeken of hier zelfs nog een onderscheid kunnen maken in hoeveel “prikkels” een attractie veroorzaakt.

In contact met deelnemers

In de komende jaren willen we meer gaan doen met de reacties van onze deelnemers op onze website. Zo is er een mogelijkheid te reageren op nieuwsberichten en artikelen over Blauwe Zondag te schrijven. Ook proberen we in contact te blijven door optimaal gebruik van onze sociale media kanalen. Natuurlijk blijven we ook bereikbaar via blauwezondag@autilook.nl

Meer informatie kunt u vinden op http://blauwezondagtilburg.nl/

Blauwe Zondag wordt georganiseerd door autilook.nl en NVA Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door: De Tilburgse Kermisexploitanten, De Tilburgse Kermis, Zorgbelang -Brabant, NVA Noord-Brabant, NobodyElse.

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: