[PERSBERICHT] Inschrijving voor BZ Geopend

Persbericht Tilburg, 29 Mei 2014 

Inschrijving voor Blauwe Zondag geopend

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om voor mensen met een autisme spectrum stoornis en hun naasten zich in te schrijven voor Blauwe Zondag 2014. Blauwe Zondag vindt dit jaar plaats op 20 julli 2014.

Deelname

Deelname aan Blauwe Zondag is gratis, je betaalt zelf de toegang tot de attracties.

Dit jaar hebben we gekozen om mensen te laten kiezen voor twee opties:

  • Blauwe Zondag verzamelpunt Centraal Station Tilburg. Deze plaats is handig als je met het openbaar vervoer of auto (volg dan Parkeergarage Knegtel )
  • Blauwe Zondag Verzamelpunt Piusplein Tilburg. Deze plaats is handig als je zelf de weg weet te vinden naar het Puisplein.

Binnen het formulier vind je ook nog de optie of je mee wilt doen met een gezamenlijk maaltijd. Indien mogelijk gaan we deze in een later stadium nog aanbieden echter willen we eerst kijken hoeveel mensen daar zin in hebben.

(aanmelden niet verplicht maar u wordt hierdoor wel op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van blauwe zondag.)

Blauwe Zondag

Blauwe Zondag is een gezellig dagje uit, op de Tilburgse Kermis, voor normaal begaafde mensen met een vorm van Autisme en andere personen die het lastig vinden om naar een kermis met heel veel prikkels te gaan. Komend jaar willen we proberen een zo’n groot mogelijke prikkel verminderende kermis aan te bieden. Door middel van minder gebruik van flitslicht en minder harde muziek en door middel van het draaien van Kermis FM muziek. En eigen acties rondom dit thema door de exploitanten. Meer informatie kunt u vinden op http://blauwezondagtilburg.nl/

Blauwe Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door: De Tilburgse Kermis, Kermis FM , Autilook.nl, Zorgbelang Noord-Brabant, NVA Nederland, NVA Noord-Brabant, NobodyElse.

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: