[PERS] Inschrijving geopend

Persbericht

Inschrijving voor Blauwe Zondag geopend 

Tilburg, 3 mei 2013

Inschrijven voor Blauwe Zondag 2013 

Het weer mogelijk om voor mensen met een autisme spectrum stoornis en hun naasten zich in te schijven voor Blauwe Zondag 2013.

Deelname aan Blauwe Zondag is gratis, je betaalt alleen zelf de toegang tot de attracties.

Dit jaar hebben we gekozen om mensen te laten kiezen voor twee opties:

  • Blauwe Zondag zonder eten. (Aanmelden niet verplicht, maar u wordt hierdoor wel op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van Blauwe zondag.)
  • Blauwe Zondag met eten, ad € 25,-. Bij deze optie kun je voor de meeting gezellig met de deelnemers mee dineren. (minimale leeftijd is hierbij 16 jaar)

Voor meer informatie kunt u kijken op http://blauwezondag.autilook.nl.

Meetingpoint

Ook is het mogelijk dit jaar een eigen meetingpoint te laten vermelden op de site. Dit zijn punten in Nederland waar mensen met autisme elkaar kunnen treffen, om zo gezamenlijk naar Blauwe Zondag te komen. Zie voor meer informatie: Meetingpoints op de website van Blauwe Zondag.

 

Samenwerking Stichting AsocialeKaart

Net als in 2012 werkt Autilook.nl weer samen met Stichting AsocialeKaart. Deze stichting zet zich net zoals Autilook.nl in voor de eigen krachten van mensen met autisme. Door deze samenwerking kunnen ook mensen uit andere delen van Nederland weer genieten van de Tilburgse Kermis 2013

Blauwe Zondag

Blauwe Zondag is een gezellig dagje uit, op de Tilburgse Kermis, voor normaal begaafde mensen met een vorm van Autisme. Meer informatie kunt u vinden op http://blauwezondag.autilook.nl.

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: