[PERSBERICHT] Kermisbonden steunen BZ

Persbericht Tilburg, 18 Juni 2014 

Kermisbonden steunen initiatief voor Blauwe Zondag

Zowel Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders (BOVAK) als ook De Nederlandse KermisBond N.K.B. steunen het initiatief Blauwe Zondag van harte. 

BOVAK

Voor ons moet de kermis van iedereen zijn. En ook toegankelijk voor iedereen! Ongeacht of je een beperking hebt of niet. Wij steunen dit initiatief op de Tilburgse kermis voor de volle 100%. Wij zullen onze leden benaderen voor een breed gedragen Blauwe Zondag 2014 op de Tilburgse kermis 

Nicole Vermolen-  Voorzitter BOVAK

N.K.B

Natuurlijk staan wij ook achter het initiatief van Blauwe Zondag en zullen we onze leden vragen om te kijken of ze medewerking kunnen verlenen aan Blauwe Zondag 2014 op de Tilburgse Kermis 

Jan Boots, directeur Ver. Ned Kermisbond N.K.B.

Prikkels op de Kermis 

Door middel van minder gebruik van flitslicht en minder harde muziek. Wordt de kermis voor een deel van mensen met autisme een stuk aangenamer en kunnen er dus meer mensen met autisme van de Tilburgse kermis genieten.  

Meer informatie kunt u vinden op http://blauwezondagtilburg.nl/

Blauwe Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door: De Tilburgse Kermisexploitanten, De Tilburgse Kermis,  Autilook.nl, Zorgbelang Noord-Brabant, NVA Nederland, NVA Noord-Brabant, NobodyElse.

Geef een reactie op dit artikel

%d bloggers liken dit: